ГЛАВНА
ДО 2016 Г
ПРАВИЛНИК
ОРГАНИЗАЦИОНЕН СЪВЕТ и КОМИСИИ
НОВИНИ
НОВИНИ ДО 2016 Г
КОНТАКТ
ЗАЕДНО В ОЧАКВАНЕ НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО
    По традиция, всяка година църковното настоятелство при храм „Св. Атанасий” организира събития свързани с празника Рождество Христово. През тази година под надслов: „Заедно в очакване на Рождество Христово” е съставена следната програма:
    На 20 декември 2014 г. от 16.00 ч. в храм „Св. Атанасий” ще се проведе беседа на тема: „Парамии за Рождество Христово”, лектор д-р Стефка Кънчева – преподавател в БФ на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”. В същия ден от 18.00 ч. в Концертното студио на Радио Варна ще започне Рождественско тържество с участието на детски хор „Ангели”, школата по Актьорско майсторство при храм „Св. Атанасий” и солисти от Вокална формация „Бънджи Сингърс”.
    На 21 декември от 11.00 ч. в храм „Св. Атанасий” ще се състои беседа на тема: „Витлеем – градът на Рождество Христово”, лектор доц. Екатерина Дамянова -преподавател в БФ на СУ „Св. Климент Охридски”.
    От началото на месец декември всяка неделя в притвора на храм „Св. Атанасий” се провежда благотворителен Рождественски базар. В него се предлагат картички, различни видове украси, предмети, постни сладкиши дело на различни възрастови групи от енорията. Със събраните средства ще бъдат подпомогнати болни деца. Базара ще продължи и на 25 декември - Рождество Христово.
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2015 "Православни ценности" All rights reserved