ГЛАВНА
ДО 2016 Г
ПРАВИЛНИК
ОРГАНИЗАЦИОНЕН СЪВЕТ и КОМИСИИ
НОВИНИ
НОВИНИ ДО 2016 Г
КОНТАКТ
ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ "ВАРНЕНСКАТА КОЛЕДА"
    С благословението на Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан на 21.11.2014 г. - Въведение Богородично – празник на християнското семейство и младеж, стартира общоградска дарителска кампания за подпомагане градежа на храм „Св. прмчк. Прокопий Варненски” под надслов „Варненската Коледа”.
    Същата се провежда под патронажа на кмета на гр. Варна г-н Иван Портних, Областния управител на Област с административен център Варна г-н Стоян Пасев, Председателя на Общински съвет във Варна г-н Иван Луков.
    Вярваме, че във време на материална криза няма да допуснем и духовна, и че в близко време с общи усилия, с подкрепата и участието на варненската общественост, ще успеем да осъществим девиза: „Да изградим новия храм на Варна!”
    Вашето дарение може да осъществите чрез нашата SMS кампания DMS HRAM на номер 17 777 на стойност 1,00 лв. за всички мобилни оператори, както и на Нашите набирателни сметки
    ЦКБ АД – клон Варна
    BIC: CECBBGSF
    IBAN: BG43CECB97901080628200 – в лева
    ДСК ЕАД – Варна
    BIC: STSABGSF
    IBAN: BG47STSA93000013089588 – в лева
    В рамките на кампанията са предвидени редица културни и спортни мероприятия: футболен турнир, благотворителен концерт, турнир по тенис на маса, шахматен турнир и др. Вярваме, че всеки със своята подкрепа ще допринесе за доизграждането на храма, защото знаем, че „Сила се в немощ проявява” и „Ръка, която дава, не оскъдява”.
    Предварително благодарим за щедростта на всички вас и се надяваме, че заедно ще изградим „НОВИЯ ХРАМ НА ВАРНА”
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2015 "Православни ценности" All rights reserved