ГЛАВНА
ДО 2016 Г
ПРАВИЛНИК
ОРГАНИЗАЦИОНЕН СЪВЕТ и КОМИСИИ
НОВИНИ
НОВИНИ ДО 2016 Г
КОНТАКТ
НА МНОГАЯ ЛЕТА, ВЛАДИКО!
    На 13 февруари 2014 г. Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит д-р Йоан навършва 45 години. От тях в служение на Бога и Църквата са: 16 години като монах, 12 години като архимандрит и 7 години като епископ. От 22 декември 2013 г. Негово Високопреосвещенство е избран за Варненски и Великопреславски митрополит.
    Ваше Високопреосвещенство,
    Приемете нашите синовни и искрени поздравления, Господ да Ви дарува крепко здраве и сили, бодрост на духа, мир и спасение, и благодатна подкрепа във Вашето нелеко и отговорно служение.
    На многая и благая лета!
    Между първите помени, Господи, Високопреосвещения наш митрополит Йоан, когото си подарил на Твоите свети църкви в мир – невредим, почитан, здрав, дългоденствен, за да преподава вярно словото на Твоята истина!
МОЛИТВЕНА БЛАГОДАРНОСТ
    Варненският и Великопреславски митрополит Йоан изказва своята най-искрена и молитвена благодарност към всички представители на институциите, представителите на Българската държавност, всечестния клир на Варненската и Великопреславска епархия и всички Православни християни, които го поздравиха за встъпването му в длъжността като Варненски и Великопреславски митрополит и по повод рожденният му ден, и благопожелава на всички здраве, сили, всегдашно трезвение, и бодрост на духа.
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2015 "Православни ценности" All rights reserved