ГЛАВНА
ДО 2016 Г
ПРАВИЛНИК
ОРГАНИЗАЦИОНЕН СЪВЕТ и КОМИСИИ
НОВИНИ
НОВИНИ ДО 2016 Г
КОНТАКТ
ВАРНЕНСКИЯ ВЕЛИКДЕН
    Уважаеми дами и господа,
    С благословението на Варненския и Великопреславски Митрополит Йоан на 07.04.2014 г., стартира общоградска дарителска кампания за подпомагане градежа на храм „Св. прмчк. Прокопий Варненски” под надслов „Варненския Великден”.

    Същата се провежда под патронажа на кмета на гр. Варна г-н Иван Портних, Областния управител на Област с административен център Варна г-н Иван Великов, Председателя на Общински съвет във Варна г-н Иван Луков, БЧК - Варна, Строителна камара гр. Варна.
    Събраните средства изцяло ще са за подкрепа на новостроящия се храм „Св. прмчк. Прокопий Варненски”.
    Вярваме, че във време на материална криза няма да допуснем и духовна, и че в близко време с общи усилия, с подкрепата и участието на варненската общественост, ще успеем да осъществим девиза: „Да изградим новия храм на Варна!”

    Вашето дарение може да осъществите чрез нашата SMS кампания DMS HRAM на номер 17 777 на стойност 1,20 лв. за всички мобилни оператори, както и на Нашите набирателни сметки
    ЦКБ АД – клон Варна
    BIC: CECBBGSF
    IBAN: BG43CECB97901080628200 – в лева
    ДСК ЕАД – Варна
    BIC: STSABGSF
    IBAN: BG47STSA93000013089588 – в лева

    Вярваме, че всеки със своята подкрепа ще допринесе за доизграждането на храма, защото знаем, че „Сила се в немощ проявява” и „Ръка, която дава, не оскъдява”. Предварително благодарим за щедростта на всички Вас и се надяваме, че заедно ще изградим „НОВИЯ ХРАМ НА ВАРНА”
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2015 "Православни ценности" All rights reserved