Православни ценности - Варна
ГЛАВНА
НОВИНИ
ПРАВОСЛАВНИ БЕСЕДИ
ХРАМ "СВ ПРПМЧК ПРОКОПИЙ ВАРНЕНСКИ"
ЗА КОНТАКТ
Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи заупокойна молитва на военното гробище в Добрич
Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи заупокойна молитва на военното гробище в Добрич
   На 25 септември 2018 г. се проведоха тържества по случай Деня на Добрич и изпълването на 78 години от възвръщането на Южна Добруджа към пределите на България. Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи заупокойна молитва за загиналите. С Архиерея съслужиха духовници от град Добрич и дякон Любомир Георгиев. Богослужението беше украсено от изпълненията на мъжкия хор при Катедрален храм “Успение Богородично” - Варна, под диригентството на Валентин Кубратов.
    Митрополит Йоан произнесе слово. Програмата на Община Добрич за тържественото отбелязване на тази бележита годишнина включваше и военен ритуал по полагане на венци и цветя, под съпровода на Духовия оркестър на Военноморските сили.
    Още информация, видео и снимки на сайта на Варненска и Великопреславска света митрополия
Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи заупокойна молитва на военното гробище в Добрич Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи заупокойна молитва на военното гробище в Добрич Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи заупокойна молитва на военното гробище в Добрич Варненският и Великопреславски митрополит Йоан отслужи заупокойна молитва на военното гробище в Добрич
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2018 "Православни ценности" All rights reserved