Православни ценности - Варна
ГЛАВНА
НОВИНИ
ПРАВОСЛАВНИ БЕСЕДИ
ХРАМ "СВ ПРПМЧК ПРОКОПИЙ ВАРНЕНСКИ"
ЗА КОНТАКТ
СТАР САЙТ ДО 2016 Г
Негово Високопреосвещенство митрополит Йоан награди участниците в спортния празник Бързи и сръчни
Негово Високопреосвещенство митрополит Йоан награди участниците в спортния празник "Бързи и сръчни"
   На 21 ноември 2017 г., когато честваме празника на православното християнско семейство и на православната християнска младеж се проведе спортно събитие в Многофункционалната спортна зала в Първа ЕГ, организирано от Дирекция "Спорт" при Община Варна с подкрепата на РУО-Варна. Участие в спортния празник взеха над 200 деца от 4-ти клас, на възраст 9-10 години от различни училища в града.
  На всички участници бяха връчени награди от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и общинския съветник г-жа Калина Пеева. Настроението на присъстващите бе преизпълнено с еуфория и радост.
  Митрополит Йоан произнесе слово и благопожела на родителите да имат доброто устроение за възпитанието на децата си, а на учениците, които днес проявиха своята спортна активност – дълги години здраве, добър успех в училище и да бъдат достойни чеда на родителите си и на българското общество.
  Малко по-късно се проведе семейната надпревара "Бързи и сръчни" с участието на родители и деца. Сред наградите за малки и големи бе включена и християнска литература.
    Още информация и снимки на сайта на Варненската и Великопреславска света митрополи
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2017 "Православни ценности" All rights reserved