Православни ценности - Варна
ГЛАВНА
НОВИНИ
ПРАВОСЛАВНИ БЕСЕДИ
ХРАМ "СВ ПРПМЧК ПРОКОПИЙ ВАРНЕНСКИ"
ЗА КОНТАКТ
СТАР САЙТ ДО 2016 Г
Тържествено откриване на новата учебна 2017/2018 година
Тържествено откриване на новата учебна 2017/2018 година във Висшето Военноморско училище "Н.Й.Вапцаров" и във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър"
   На 2 октомври с благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан ставрофорен иконом Димитър Стоев, протосингел на Варненска и Великопреславска света митрополия отслужи водосвет за успех през новата учебна година във ВВМУ "Н.Й.Вапцаров" в съслужение с дяк. Любомир Георгиев, секретар на Варненска и Великопреславска света митрополия.
  Също така, с благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан протойерей Йордан Найденов, административен секретар на Варненска и Великопреславска света митрополия отслужи водосвет на откриването на учебната година във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър". Протойерей Йордан поздрави академичното ръководство на университета и пожела от името на Негово Високопреосвещенство митрополит Йоан и от Епархийското ръководство на Варненска и Великопреславска епархия успешна академична 2017/2018 година.

    Още информация и снимки от сайта на Варненска и Великопреславска Света Митрополия за откриване на новата учебна година във Висшето Военноморско училище "Н.Й.Вапцаров"
    Още информация и снимки от сайта на Варненска и Великопреславска Света Митрополия за откриване на новата учебна година във Варненския свободен университет "Черноризец Храбър"
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2017 "Православни ценности" All rights reserved