Православни ценности - Варна
ГЛАВНА
НОВИНИ
ПРАВОСЛАВНИ БЕСЕДИ
ХРАМ "СВ ПРПМЧК ПРОКОПИЙ ВАРНЕНСКИ"
ЗА КОНТАКТ
СТАР САЙТ ДО 2016 Г
Да помогнем на мъничкия Марти
Да помогнем на мъничкия Марти да се подложи на лечение, което не бива да се отлага
    Малкият Мартин от Добрич страда от Мускулна дистрофия тип Дюшен и се нуждае от средства за лечение, за да не бъде изпуснат шанса за оздравяване.
    Преди 3 години Мартин счупил крачето си, лекарите смятали, че проблемът с походката му след лечението е само в резултат на травмата. Преди няколко месеца рехабилитатор ги насочил към невролог. Той поставил диагнозата Мускулна дистрофия тип Дюшен. Семейството посетило множество лекари в страната. Диагнозата е била потвърдена. Всички медици казвали, че време за губене няма, защото ако детето стигне до инвалидна количка шанс за излекуване няма.
    За да бъде лекуван малкия Мартин обаче са необходими 32 000 долара. Първата процедура струва само 8 000 долара и трябва да бъде направена в най-скоро време, за да има шанс 7 годишното момченце да оздравее. В града има 45 касички, в които се събират средства за лечението на Мартин. Организиран е и концерт от фондация „Ръка за помощ“, който се проведе в Добрич в органова зала на 10 май, а на 1 юни се проведе нов концерт в полза на Марти. Отчети за събраните средства могат да се намерят на страницата „Да помогнем на Марти“ във фейсбук.
    Всеки, който желае да помогне, може да го стори на следния контакт:
    Банкова сметка:
    ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ
    BIC: BPBIBGSF
    IBAN: BG96BPBI79384058962002
    ЕМИЛИЯ МИНЧЕВА ИЛИЕВА
    Emilia Mincheva Ilieva
    Paypal – emi_petur@abv.bg
    И като повика Иисус едно дете, изправи го посред тях и рече: истина ви казвам, ако се не обърнете и не станете като деца, няма да влезете в царството небесно; и тъй, който се смири като това дете, той е по-голям в царството небесно; и който приеме едно такова дете в Мое име, Мене приема ... (Мат. 18:2-5)
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2017 "Православни ценности" All rights reserved