Православни ценности - Варна
ГЛАВНА
НОВИНИ
ПРАВОСЛАВНИ БЕСЕДИ
ХРАМ "СВ ПРПМЧК ПРОКОПИЙ ВАРНЕНСКИ"
ЗА КОНТАКТ
СТАР САЙТ ДО 2016 Г
Деца от школа по изкуства Магия 7 посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия
Деца от школа по изкуства "Магия 7" посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия
    На 4 юни Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан прие деца художници, танцьори и бойци към Школа по изкуства "Магия 7", които взеха участие в 14-та Благотворителна изложба-концерт "Вяра – Дете – Изкуство" в полза на Духовно-просветен и Социално-милосърден център към новия храм на Варна "Свети Преподобномъченик Прокопий Варненски", който се проведе на 7 май във Фестивален и конгресен център – Варна.
    Децата и техните преподаватели, водени от г-жа Фани Маер бяха приети топло от Негово Вископреосвещенство, който разказа главни моменти от историята на Епархията и на сградата на Варненска и Великопреславска света митрополия. Митрополит Йоан разказа и част от биографията на българските патриарси и на варненските митрополити, чиито образи децата можеха да видят на закачените по стените портрети.
    От сайта на Варненската и Великопреславска митрополия
Деца от школа по изкуства Магия 7 посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия Деца от школа по изкуства Магия 7 посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия Деца от школа по изкуства Магия 7 посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия Деца от школа по изкуства Магия 7 посетиха Варненска и Великопреславска света митрополия
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2017 "Православни ценности" All rights reserved