Православни ценности - Варна
ГЛАВНА
НОВИНИ
ПРАВОСЛАВНИ БЕСЕДИ
ХРАМ "СВ ПРПМЧК ПРОКОПИЙ ВАРНЕНСКИ"
ЗА КОНТАКТ
СТАР САЙТ ДО 2016 Г
Дванадесети Великденски лекоатлетически крос в Морската градина на Варна
Дванадесети Великденски лекоатлетически крос в Морската градина на Варна
    На 19 април се проведе Великденски лекоатлетически крос в Морската градина. Съорганизатори на Варненска и Великопреславска света митрополия са Дирекция "Спорт" към Община Варна и Олимпийски клуб Варна. С благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, прот. Живко Георгиев в съслужение с ик. Дончо Александров, свещ. Стойко Стойков и свещ. Ясен Шинев отслужи водосвет, с който се даде начало на събитието.
    Иконом Дончо Александров преподаде благословението на Негово Високопреосвещенство и благопожела на младите, подрастващите да имат Христовия мир в себе си, за да имат по-голяма любов към ближните и да спомагат по този начин за настъпването на един обществен мир сред народа ни.
    След това бе дадено начало на кроса, в който участваха ученици от много варненски училища, а също и граждани. След пресичането на финиша за всички бяха подготвени награди, сред които, за най-малките, книжката "Животът на св. Йоан Рилски", за подрастващите – "Евангелие в преразказ за деца" и за най-големите – книгата "Посъветвай ме, отче". Всички получиха грамота с благословението на митрополит Йоан за участието си в дванадесетия Великденски лекоатлетически крос.
    От сайта на Варненска и Великопреславска Митрополия
Дванадесети Великденски лекоатлетически крос в Морската градина на Варна Дванадесети Великденски лекоатлетически крос в Морската градина на Варна Дванадесети Великденски лекоатлетически крос в Морската градина на Варна Дванадесети Великденски лекоатлетически крос в Морската градина на Варна
Използването на материали от тази страница е разрешено при коректно посочване на първоизточника
© 2004 - 2017 "Православни ценности" All rights reserved